Så var det dags! Punschverandan tar ett kliv in i den analoga världen med att komma ut i pappersform. Något våra följare på Facebook redan vet om, samt de som redan hunnit knipa ett exemplar på något av de försäljningsställen i Stockholm som fick tidningen i fredags.

Vi kommer under veckan fortsätta skicka ut tidningen till olika näringsidkare runt om i landet, så den finns tillgänglig även utanför huvudstaden. Men om ni inte vill vänta, eller helt enkelt inte har råd med de 20 kronor vi satt som pris, så kan ni redan nu ladda ner en PDF-version av Punschverandans första nummer.

För er som följt bloggen är det inga nyheter. De första numren kommer bestå av texter som tidigare publicerats på bloggen och vi på det här sättet hoppas kunna nå en ny publik för. Men det lutar åt att vi efter det kommer skriva en hel del direkt för pappers/PDF-versionen. Så håll ut!

Framsida_1

INGA KOMMENTARER

Kommentera