Waldorf
Waldorf

En trevlig, och inte särskilt vanlig, cocktail är Waldorf. Den är ett exempel på de cocktails som delar namn med helt andra cocktails. Med andra ord är det flera bartenders som skapat olika drinkar, och döpt dem till samma sak utan att vara medvetna om att drikens namn är upptaget.

Vi på Punschverandan föredrar dock föga förvånande den Waldorf som innehåller just punsch som vi som vanligt hämtat från den ypperliga Cocktailboken.

Så ett tips är att på vägen hem från jobbet passa på att ta vägen via Apoteket Gröna Skylten och få med sig de ingredienser som inte redan finns i hemmet, för att så här på fredagen koppla av efter veckans slit med en tevlig ny bekantskap.

Waldorf

2 delar punsch
1 del gin
1 del pressad citron
Skaka och sila

Liknande artiklar

1 2391

0 1511

0 946

INGA KOMMENTARER

Kommentera