Klicka på omslaget för att läsa referatet.
Klicka på omslaget för att läsa referatet.

Timbro lanserade häromdan Ljusets Fiender. Givetvis får det ses som djupt oärligt att de hävdar att det är någon Ljungberg som skrivit den, då vi alla vet att det är en sammanställning av Hinke Bergegrens omgjorda föredrag om barnalstring och preventivmedel.

Tyvärr kan vi inte ge er en komplett kopia av boken i nuläget, utan ni får nöja er med ett referat som sammanställts av vår kära ordningsmakt, och digitaliserats av Stockholmskällan, samt omslaget som givetvis Hinkes meningsfränder i SAC bjuder på.

Vad det är Timbro håller på med begriper vi inte riktigt, men något stolligt är det nog. Det brukar ju inte direkt komma så mycket intressant från dem, om vi ska uttrycka oss snällt.

Men läs referatet och se om ni blir klokare angående vad stollehögern inom Timbro vill få ut av det, för vi begriper det verkligen inte.

INGA KOMMENTARER

Kommentera