FredenNyligen uppmärksammades bloggen Restauranghyfs av den till Aftonbladet kopplade sidan Allt Om Stockholm. Vi vill inte vara sämre och pekar även vi på den ypperliga bloggen.

Det mesta som skrivs i bloggen borde vara självklarheter som var och en som värnar om vanligt hyfs på ren automatik redan är medveten om och följer utan problem. Men det som ger bloggen det där lilla extra är de, tyvärr alltför sporadiska, små tipsen som inte är riktade till drullar och fylltrattar. De små inlägg som är riktade till dem som faktiskt vill vara trevliga och hjälpa till, men som en följd av sin avsaknad av insyn i restaurangbranschen tyvärr försvårar jobbet för servisen trots en god tanke. Vi hoppas givetvis på fler tips av den typen!

Restauranghyfs är värd att läsa igenom. Som sagt, det mesta är självklarheter, men det kan definitivt finnas ett eller två tips om hur man beter sig lite extra trevligt i restaurangmiljö.

Liknande artiklar

0 1341

0 1541

INGA KOMMENTARER

Kommentera