Det torde ligga i  var frihetligt sinnad persons  intresse att besitta en viss kunskap i egenvård av olika slag.  Att nära en och sund och därmed revolutionär själ är självklart. En förutsättning för att kunna gå från tanke till handling är även ett visst mått av fysisk fräschör. Huskurer finns det nästan lika många som antalet hushåll i detta land. Idag vill jag presentera en i sanning unik och i sin enkelhet genial mirakelkur kommen till världen genom W. Lee samt via J.H Vallace’s skrifter genom vilka de bägge herrar försökt synliggöra denna enkla tinkturs alldeles lysande verkningar. Jag vill inte på något sätt lova att detta ger er hälsa allena och givetvis uppmuntras ett visst mått av försiktighet med intaget då berusning i sig kan ge upphov till sekundära hälsoproblem såsom blåtiror och skrapsår.

0001

Tillredning

Blanda fint liverpool salt i en flaska armagnac till den punkt att allt salt upplöses utan att vätskan mättas och något salt lägga sig på botten. Undertecknad vill påpeka att en lika effektiv metod voro att med samma försiktighet gällande mättnad blanda bordssalt med

egenhändigt producerad brännevin.

Behandling

Här beskriver vi bara ett fåtal behandlingar. Många fler finns att finna i den sökbara PDF’en nedan eller i Biblioteket.

brännwin och salt

Magbesvär

Häremot intagas 3-4 ggr dagligen 1-2 fulla matskedar tills problemen upphört

Kolera

Gnid huvudet 1-2 ggr dagligen, eller så ofta det smärtar. Tag även 2-3 matskedar medikament åtskilliga ggr om dagen alltefter om anfallet är mer eller mindre häftigt. Bröstet och magen smörjes in med samma vätska särskilda tider var dag.

Kallbrand

Håll den angripa delen beständigt fuktad i läkemedlet.

 

Liknande artiklar

0 1341

0 1540

0 1180

INGA KOMMENTARER

Kommentera