Idag vinkar vi av Thatcher med skumpa och sång!

Damen som förde krig på falklandsöarna, som intensifierade konflikten på irland. Hon som ökade klassklyftorna genom skattereformer som gynnade de rika. Hon som såg till att barnen inte längre fick fullvärdig mat i skolorna.

Hon som genom privatiseringar skapade massarbetslöshet samtidigt som det sociala skyddsnätet avvecklades och socialarbetarnas lön kapades till den punkt att ingen hade råd att jobba med de utsatta.

Som för att ytterligare förtydliga det hat Thatcher med anhang kände mot arbetarklassen tillsattes Keith Joseph som utbildningsminister. Samme man som tidigare i sin karriär uttryckt stöd för sterilisering av de mest utsatta sociala klasserna.

 

Så idag kära Kamrater kan vi fira! Imorgon fortsätter kampen mot Thatcheristerna i vår egen riksdag.

 

INGA KOMMENTARER

Kommentera