AudreySå var det söndag, och det är inte helt osannolikt att en stor del av er kära läsare vårdar sviterna efter gårdagen i chesterfieldfotöljen med en nyblandad Prairie Oyster i ena handen. Då är det läge att börja fundera på nästa tillställning.

Oberoende om det handlar om att det är dags att bjuda tillbaka eller om det handlar om att vara väl förberedd inför nästa bjudning så är det aldrig fel att sätta sig ner och leta inspiration. Detta då förberedelsen är A och O i den lyckade festen.

Idag bjuder vi därför på en finurlig liten publikation från det cocktailvänliga 60-talet. Publikationen är av amerikanskt ursprung och är i grund och botten ett reklamblad från bourbontillverkaren Old Forester. För att öka intresset för sin produkt svängde man ihop en liten handledning i konsten att hålla en liten cocktailfest. Förvisso förekommer även andra fester i häftet, men cocktailfesten är dock i fokus.

Det är en trevlig och rolig liten handledning som vi nu bjuder er på. Den är givetvis rätt daterad samt att den har en viss vinkling mot att man ska använda just bourbon i både det ena och det andra, även om det inte på något sätt är uteslutande bourbon som förespråkas. Men som inspiration och söndagslektyr är den synnerligen lämplig.

omslag_web

Liknande artiklar

1 2391

0 1321

0 1511

INGA KOMMENTARER

Kommentera